About

Welkom bij Happy Eten!

suus en yvonne bakken appeltaart

Wij, Susan en Yvonne, zijn gourmandes én houden van gezond eten. We zijn gek op koken. Een hobby die we als studiemaatjes en later als buren veelvuldig deelden door het bereiden en nuttigen van lekkere maaltijden. Inmiddels zijn we geen buren meer, maar nog altijd vriendinnen met een passie voor eten.

We zijn continu op zoek naar nieuwe recepten en combinaties. De laatste jaren doen we dat steeds bewuster. We eten weinig vlees, veel groente en fruit, zijn verzot op juicen en eten zoveel mogelijk gezond. Maar ook lekker!

Ook ontdekken we graag goede en originele adresjes om te eten.

Onze inspiratie komt van andere culturen, groente en fruit in de prachtigste kleuren, de rust van de natuur en van mooie kookboeken.

Onze grootste verleidingen zijn chocola, kaas en wijn.
Af en toe laten we ons gaan, natuurlijk, we zijn immers gourmandes. Maar eten we te vet, zoet of slecht, dan maken we de volgende dag weer een meer bewuste keuze.

Happy eten is lekker en gezond eten. Onze filosofie is dat dat heel goed hand in hand kan gaan.

  • Als je kiest voor verse producten en zoveel mogelijk bewerkte fabrieksproducten vermijdt, dan eet je automatisch een stuk gezonder.
  • Als je start vanuit liefde voor eten, pure ingrediënten en inspiratie, dan hoef je je niet bezig te houden met lijnen en diëten.
  • Verspil zo min mogelijk eten. Gebruik je restje diner als basis voor je lunch de volgende dag.
  • Ontbijt altijd! Neem regelmatig je eigen lunch mee en zorg dat er altijd groente bij zit.
  • Wees royaal met groente.
  • Beweeg!
  • Geniet en pluk de dag!

Vragen? Opmerkingen? Commentaar? Mail ons: info@happyeten.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *