In verbouwingstijden is het extra belangrijk makkelijke maaltijden ter beschikking te hebben.
Een avondje Turkse pizza is best een keer lekker. Maar daarna wil ik gewoon weer avondeten met groente, een gerecht waarvan ik het gevoel heb dat het me gezond houdt, met kleuren waar ook mijn ogen blij van worden.
En ja,  zelfs in tijden dat ik  containers vol gooi met tegels, kasten en bakstenen, en plinten sta te verven, vind ik mijn rust in het roeren in een pannetje, een soepje dat steeds lekkerder gaat ruiken, het samenstellen van een salade, gewoon heel even, dat is genoeg.

Met deze kinderlijke eenvoudige salade, zet je in een mum van tijd iets gezonds op tafel. En het is nog erg lekker ook. Serveer daarbij een stukje makreelfilet, gerookt op eiken.

  • pot kikkererwten
  • rode ui klein gesneden
  • twee tomaten klein gesneden
  • pijnboompitten geroosterd
  • koriander klein gesneden
  • dressing van limoensap, sesamolie, zout en peper

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation