2015-06-21 18.28.40
Afgelopen weekend was ik het hele weekend op het Best Kept Secret festival. Goeie muziek, fijn gezelschap, koud bier, zalig eten en, misschien nog wel het belangrijkst, vlak bij huis. Dus elke dag onder de douche en slapen in mijn eigen bed. Ja, dat is heel fijn op mijn leeftijd! 😉

Maar even terug naar het eten. Wat een goddelijke gerechten heb ik gegeten: een Griekse pita met vegetarische gyros tzatziki, rucola, tomaat, rode ui en oregano van Vleesch noch Visch! Een vers gebakken stroopwafel van Waffels op wielen! Zelfgemaakte Groningse kaasfondue van De Eetfabriek!

Maar mijn favoriet was toch wel de bietensalade van Buskruid. Couscous met rode bietjes, feta, munt, rettich, nootjes en mierikswortelcreme. Echt verrukkelijk! Ik ben er maar liefst twee keer gaan eten en heb genoten. Alijd fijn zo’n biologische salade als gezonde tegenhanger van al dat bier. Gewoon vers écht eten, geen fratsen. En dat tegen het eind van het festival een van de drie soepen en een van de drie salades uitverkocht was, bewijst dat mijn mening gedeeld werd.

Ik ga op zoek naar het recept en zal het hier delen als ik dat gevonden of nagemaakt heb. Eerst even bijslapen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation